Dei Energy News

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΕΕΕΝ για τα 8μηνα κατά «Σπάρτακου» και Εργατικού Κέντρου: Ντροπή και αίσχος!!!

Χωρίς ντροπή οι συμβιβασμένοι εργοδοτικοί – κυβερνητικοί συνδικαλιστές του Σπάρτακου και Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας πανηγυρίζουν που η μείωση των μισθών στα οκτάμηνα τελικά φτάνει μόνο στο 12%, όμως ακόμα και αυτό πρέπει να συγκριθεί με τις προηγούμενες συλλογικές συμβάσεις 
Μιλάνε για αγώνες που ανέπτυξαν , κοροϊδεύοντας τους εργαζόμενους, υποτιμώντας την νοημοσύνη τους. Η αλήθεια είναι ότι δεν πήραν ούτε ένα μέτρο ώστε να οργανωθεί ο αγώνας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς , να γίνει υπόθεση και των μονίμων και εργολαβικών. Το μόνο που έκαναν ήταν επικοινωνιακού τύπου ακτιβισμούς , σε συνεννόηση πάντα με την εργοδοσία. Πραγματοποίησαν σύσκεψη σε γνωστό ξενοδοχείο της Πτολεμαΐδας όπου καλούσαν τους εργαζόμενους να κάτσουν «ήσυχα» μιας και θα τους λύσουν αυτοί το πρόβλημα. Όλο το διάστημα οι ξεπουλημένοι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ –ΣΑΔ  μέσα από το Σπάρτακο, την Ένωση, το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας καλλιεργούσαν τον εφησυχασμό και την επανάπαυση διαδίδοντας ότι το πρόβλημα είχε λυθεί με την παρέμβαση τους.για να προκύψει το τελικό συμπέρασμα.
Δεν αμφισβητούμε τις συναντήσεις με την εργοδοσία. Από κοινού μεθόδευσαν τις εξελίξεις, ώστε να εξαπατήσουν τους εργαζόμενους. Να νιώσουν οι εργαζόμενοι ικανοποίηση από τα ψίχουλα που τους γύρισαν, να φανούν στα μάτια των εργαζόμενων σαν εγγυητές των μισθών.
 ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ –ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                       Ευθύνη έχουν και οι δυνάμεις του νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού. Οι δυνάμεις του ΕΑΜΕ (Φωτόπουλος) και της «Εργατικής Αλληλεγγύης  που ήταν ανύπαρκτοι στον αγώνα των εργαζομένων, ενώ μαζί με την τον Καραλευθέρη της ΔΑΚΕ ο αναβαπτισμένος με ημερίδες Φωτόπουλος υπέγραψε τους μισθούς πείνας όπως αποδεικνύει η ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της ΔΕΗ.
ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ Η ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ
Το ΣΕΕΕΝ δηλώνει ότι δεν δέχεται τα ψίχουλα. Συνεχίζουμε τον αγώνα πιο αποφασιστικά, πιο δυναμικά. Προχωράμε σε συνελεύσεις , συσκέψεις, συγκεντρώσεις στους χώρους δουλειάς, στις πόλεις, τα χωριά. Συντονίζουμε τον αγώνα μας με ανέργους, πληττόμενους, λαϊκά στρώματα.
Δίνουμε τη μάχη για μισθούς με βάση τις ανάγκες, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με δικαιώματα, φθηνή ηλεκτρική ενέργεια για τα λαϊκά νοικοκυριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News