Dei Energy News

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ραχήλ Μακρή:Θα έπρεπε να βρίσκονται στη Μεγαλόπολη ο υπουργός και η διοίκηση της ΔΕΗ




Η κατολίσθηση στο ορυχείο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη θα δημιουργήσει αστάθεια στο δίκτυο  
Η τομεάρχης ενέργειας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βουλευτής Κοζάνης, Ραχήλ Μακρή επισκέφτηκε σήμερα το ορυχείο της ΔΕΗ, στη Μεγαλόπολη που χθες το πρωί υπέστη κατολίσθηση και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «είναι ανήκουστο αυτό που έχει συμβεί εδώ, μιλάμε για την απόλυτη καταστροφή του ορυχείου» και πρόσθεσε, «θεωρώ ότι είναι ανήκουστη η ζημιά που υπέστη το ορυχείο, που δεν έχει συμβεί στα χρονικά, όσο λειτουργεί η ΔΕΗ και τα ορυχεία στη χώρα, αλλά και για την αδιαφορία που έχει επιδείξει η κυβέρνηση και ο υπουργός, αλλά και η διοίκηση της ΔΕΗ».
Η βουλευτής Κοζάνης είπε πως θα έπρεπε να βρίσκονται στη Μεγαλόπολη ο υπουργός και η διοίκηση της ΔΕΗ για να δούμε τι ακριβώς θα γίνει και να δώσουν λύση. Το θέμα ανέφερε είναι πάρα πολύ σοβαρό, θα δημιουργήσει προφανώς πρόβλημα στην τροφοδοσία του ΑΗΣ Μεγαλόπολης με αποτέλεσμα να βγουν εκτός οι μονάδες και να έχουμε αστάθεια στο δίκτυο.
Η κ. Μακρή υπογράμμισε επίσης πως, «δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πιστέψω ότι υπάρχει μεθοδευμένη κίνηση , γιατί μου φαίνονται πολύ συμπτωματικά σ' όλη την Ελλάδα αυτά τα ατυχήματα που συμβαίνουν, μονάδες της ΔΕΗ να παίρνουν φωτιά, όπως αυτή στη Σαντορίνη και να καταρρέει ένα ολόκληρο ορυχείο. Θέλω να πιστεύω ότι γίνονται συμπτωματικά κι όχι στο πλαίσιο απαξίωσης της ΔΕΗ, προκειμένου να την εκχωρήσουν, όπως έχουν υποσχεθεί στην τρόικα σε τοκογλύφους δανειστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News