Dei Energy News

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΑΜΕ:ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Καταδικάζουμε τις τακτικές της  σημερινής  Διοίκησης που
αποφάσισε να εκτελέσει τις μνημονιακές πολιτικές απαξίωσης της Επιχείρησης και ως πειθήνιο όργανο καταστροφικών πολιτικών προσπαθεί να <<φιμώσει με απίστευτη βία το στόμα >> του Πρωτοβάθμιου Σωματείου ΕΔΟΠ/ΔΕΗ.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ δεν εκβιάζεται, δεν εκφοβίζεται με αίθουσες Δικαστηρίων γιατί το συνδικαλιστικό κίνημα δεν είναι πρόσωπα, είναι το σύνολο των εργαζομένων που καθημερινά, κάτω από δύσκολες συνθήκες, δίνουν τον αγώνα για να θρέψουν τις οικογένειές τους και την ίδια στιγμή παλεύουν για καλύτερες συνθήκες δουλειάς αλλά και  για να προστατέψουν την ίδια την επιχείρηση που τους δίνει «ψωμί».  Οι εργαζόμενοι έχουν έννομο δικαίωμα να διεκδικούν  το καλλίτερο για την Επιχείρηση στην οποία εργάζονται.

Το συνδικαλιστικό κίνημα δεν συνδιοικεί και ούτε φιλοδοξεί να το κάνει. Πάντως αν το έκανε θα είχαν αποτραπεί φαινόμενα κακοδιαχείρισης, απαξίωσης και καταλήστευσης πολλών επιχειρήσεων.
Το συνδικαλιστικό κίνημα δεν ποδηγετείται με εξώδικα και όσο περισσότερο πιέζεται αποτελεί το ελατήριο που συμπιέζεται και αποθηκεύει δύναμη, αποτελεί το καζάνι που βράζει μέσα το νερό και όταν του μπλοκάρεις τα ασφαλιστικά σκάει.

Επομένως Κύριοι της Διοίκησης κάντε εσείς την <<ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ>> και εμείς την δική μας.

Στις επιθέσεις σας εμείς απαντάμε με ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

Ενωμένα κλαδιά, δεν λυγάνε και δεν σπάνε. 

Ιδού δόξης στάδιον λαμπρόν  να μετρηθούμε.

Ενώ μπορούσατε να είσαστε μαζί μας για το καλό της Επιχείρησης του Ελληνικού Λαού επιλέγετε να πάτε απέναντι.
ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News