Dei Energy News

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος οι Πατρινοί

Ημέρες ενεργειακής φτώχειας εκτυλίσσονται καθημερινά στο
κτίριο της ΔΕΗ στην Πάτρα όπου το τελευταίο διάστημα η αδυναμία πληρωμής των λογαριασμών έχει τριπλασιαστεί με αποτέλεσμα την κατακόρυφη άνοδοι των διακανονισμών.
Σύμφωνα με έρευνα του patrastimes.gr και όπως προκύπτει από τα αρχεία της ΔΕΗ στην Πάτρα,  οι έγγραφες αιτήσεις για διακανονισμό σε μηνιαία βάση έχουν εκτιναχτεί στις 2500.
Ο πραγματικό αριθμός ωστόσο είναι τετραπλάσιος, καθώς παράλληλα με την καταβολή έγγραφων αιτήσεων για διακανονισμό, ένας μεγάλος αριθμός -  τετραπλάσιος  αυτών που υποβάλει το αίτημα στο γκισέ – «στοιβάζεται» στο ταμεία αυτόματης πληρωμής, όπου οι καταναλωτές από την Πάτρα πληρώνουν έναντι λογαριασμού.
Σε αυτή την περίπτωση ο αριθμός των πατρινών που προχωρά σε μονομερή και αυθαίρετο διακανονισμό ανέρχεται σε 300 με 350 την ημέρα, γεγονός που αντιστοιχεί σε 10.500 το μήνα.
Η πρόβλεψη που υπάρχει από στελέχη της ΔΕΗ στα κεντρικά της Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα κάνει λόγο για  ακόμα μεγαλύτερη αύξηση του αριθμού των πολιτών που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς, με την έλευση του χειμώνα,
Σε δηλώσεις του στους  PatrasTimes o εκπρόσωπος των εργαζομένων στην περιοχή Θ. Κανελλόπουλος έκανε λόγο για σκηνικό όπου τις βραδινές ώρες θα παραπέμπει στην Πάτρα την περίοδο του δευτέρου παγκοσμίου  πολέμου,  όπου δεν έβλεπες τα βράδια φως αναμμένο ούτε για δείγμα.

(patrastimes.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News