Dei Energy News

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΗ "ΕΚΛΕΚΤΩΝ" ΜΙΛΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΗ/ΚΗΕ



Έχουμε επισημάνει  και στο παρελθόν  την
προσφιλή τακτική της Διοίκησης να αναβαθμίζει κάποιους συνεργάτες Δ/ντών και Γεν. Δ/ντών σε θέσεις ιεραρχικής ευθύνης, ιδιαίτερα σε Τομείς Υποστήριξης παραγκωνίζοντας, συναδέλφους με σημαντικά βιογραφικά και αυξημένα προσόντα, καθώς και με τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών, που έχουν  επιδοτηθεί από την εταιρεία.
Το φαινόμενο αυτό σε συνδυασμό και με την τοποθέτηση μισθωτών σε θέσεις απολύτως εξειδικευμένες, που σχετίζονται μάλιστα και με θέματα χρηματοοικονομικά, επενδυτικά, ελεγκτικά  και άλλα, που απαιτούν  υψηλή εξειδίκευση, προκρίνοντας μισθωτούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προξενεί κατάπληξη και πολλά ερωτηματικά.
Πέραν του γεγονότος ότι δεν συνάδουν με τη φιλοσοφία μιας σύγχρονης εταιρείας μήπως συμβάλλουν στην περαιτέρω απαξίωση, διάλυση και εκποίηση;
Μήπως επιχειρείται με αυτόν τον τρόπο και η θωράκιση ορισμένων «εκλεκτών» έναντι σχεδίων – στα οποία όλοι οφείλουμε να σταθούμε απέναντι – διαθεσιμοτήτων και εργασιακής επισφάλειας των συναδέλφων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης;
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ, OI OΠΟΙΕΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News