Dei Energy News

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΕΑΜΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ:ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ !!!

Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα και με το θερμόμετρο να
καταγράφει θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν σε πολλές περιοχές της χώρας, καταγράφονται εικόνες ντροπής με οικογένειες που ζουν χωρίς ρεύμα! Την ίδια ώρα οι τιμωροί του Ελληνικού Λαού, οι Μνημονιακές Κυβερνήσεις, που έκοψαν το ρεύμα σε αυτές τις οικογένειες, πουλάνε μεγαλοψυχία και ζητούν από τη ΔΕΗ να κάνει επανασυνδέσεις… Έστω και καθυστερημένα, αυτοί που έκοψαν το ρεύμα στα σακατεμένα νοικοκυριά,  αυτοί προσπαθούν τώρα (για επικοινωνιακούς και ψηφοθηρικούς λόγους) να το επανασυνδέσουν.

O tempora o mores………………….. («ω καιροί! ω ήθη!»)


Οι Έλληνες, πρέπει να μάθουν πόσα χρήματα χρωστούν Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΗ και γιατί δεν έχει διακοπεί ακόμα το ρεύμα στα γραφεία τους

Χαρίζουν εκατομμύρια στους ημετέρους.
Η ΡΑΕ με απόφασή της δίνει την δυνατότητα στην Αλουμίνιον να ηλεκτροδοτείται με 36,6 € / MWh, σε αντίθεση με τους φτωχούς καταναλωτές που έως 800 KWh χρεώνονται με 77,93 €/ MWh.

Προφανώς για τη ΡΑΕ οι άνεργοι και φτωχοί καταναλωτές δεν έχουν καμία μοίρα, καμία αξία μπροστά στην Αλουμίνιον…

Και αυτό δεδομένου ό,τι η εταιρεία αυτή είναι αυτοπαραγωγός, έχει δηλαδή δικό της εργοστάσιο παραγωγής, που πουλάει το ρεύμα στη ΔΕΗ στην τιμή των 87,85 € /MWh!!! 

Το ρεύμα αποτελεί είδος πρώτης ανάγκης!!! Είναι κομμάτι της επιβίωσης του ανθρώπου και η στέρηση του εκλαμβάνεται ως απόπειρα δολοφονίας!!!
Επιτέλους η ανθρώπινη ζωή δεν αποτελεί νούμερο λογιστικό!!!

Με κάθε κόστος πρέπει να προσφέρουμε με απλοχεριά το κοινωνικό αγαθό που λέγεται ρεύμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News