Dei Energy News

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:ΕΓΕΝΕΤΟ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΧΟΡΩΔΙΩΝ και...Εθελοντική αιμοδοσία

Θερμή ήταν η ανταπόκριση του κοινού στη «Συνάντηση
Χορωδιών», δύο εκδηλώσεις που συνδιοργάνωσαν το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΔΕΗ.
Πρόκειται για τις δύο μουσικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 13 και 14/12 στην Κοζάνη και στην Πτολεμαΐδα, αντίστοιχα, με τη συμμετοχή τριών χορωδιακών σχημάτων: της Μεικτής Χορωδίας ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ, της Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοζάνης «Οι Μακεδνοί» και της Πολυφωνικής Χορωδίας του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας, υπό την αιγίδα των Δήμων Κοζάνης και Εορδαίας.
Με ένα εξαιρετικό και ποικίλο ρεπερτόριο (ελληνικό και ξένο), οι χορωδίες κράτησαν υψηλά τον πήχη της διοργάνωσης ενθουσιάζοντας το φιλόμουσο κοινό προσφέροντας απλόχερα μουσικές στιγμές υψηλής αισθητικής.
Με έντονη την πολιτιστική του παρουσία, από ιδρύσεως σωματείου, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προτίθεται να συνεχίσει να αναλαμβάνει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες εξασφαλίζοντας στον κόσμο τη δυνατότητα να παρακολουθεί εκδηλώσεις και δραστηριότητες που εκτός από το θέαμα και την τέρψη της ψυχής, ενισχύουν τον πολιτισμό προσθέτοντάς του πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Εθελοντική αιμοδοσία
Η Τράπεζα Αίματος του «Σπάρτακου» διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013.
Συγκεκριμένα, η αιμοδοσία θα γίνεται στο Ορ. Αμυνταίου από 8:30 π.μ. μέχρι 13:00, σε συνεργασία με το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News