Dei Energy News

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Σ.Π.Μ.Τ.Ε: ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ...

 ...ότι Εγκρίθηκαν 540 προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ.

 Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, επιτέλους και κάτι θετικό για τον Όμιλο ΔΕΗ που αφορά την εταιρεία ΔΕΔΔΗΕ.
Αποδέχθηκαν τα συναρμόδια υπουργεία την πρόταση του ΔΕΔΔΗΕ και επιτέλους ενέκριναν 540 προσλήψεις τακτικού προσωπικού, εκ των οποίων 90 Πτυχιούχοι Μηχανικοί που έχει άμεσα ανάγκη η εν λόγω εταιρεία.
Μπορεί να είναι οι προσλήψεις αυτές “σταγόνα στον ωκεανό” για τις ανάγκες του ΔΕΔΔΗΕ, αλλά δεν παύει να είναι οξυγόνο ελπίδας και να αναστέλλεται η πορεία κατάρρευσης του.
Εμείς πιστεύουμε ότι ο Όμιλος χρειάζεται στοχευμένο πρόγραμμα ανανέωσης του στελεχιακού του δυναμικού, για να έχει προοπτική και να μπορεί να παρέχει το προϊόν του ως κοινωνικό αγαθό με ασφάλεια.
Πρέπει να αποδώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο
του ΔΕΔΔΗΕ, στην υπόλοιπη Διοίκηση  αλλά και στα στελέχη της ιεραρχίας για την οργάνωση και την επιμονή τους που είχε ως αποτέλεσμα η προσπάθειας τους να πάρει σάρκα και οστά.
Βεβαίως όλοι οι Σύλλογοι υπήρξαμε αρωγοί στην όλη διαδικασία μέχρι να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο.
Οι προσπάθειες οικειοποίησης από μεμονωμένους συλλόγους αυτής της σοβαρότατης εξέλιξης το μόνο που κάνει είναι να θυμίζει σε όλους μας εκείνη
την ξεπερασμένη νοοτροπία του παρελθόντος κατόπιν ενεργειών μου και τίποτα παραπάνω.
Τώρα υποχρέωση των Συλλόγων και της Διοίκησης είναι να πιέσουμε να επισπευστεί η διαδικασία ολοκλήρωσης της συγκεκριμένης απόφασης.
Εμείς θα συνεχίσουμε σταθερά την άποψη μας, για θετική κριτική σε πράξεις της ιεραρχίας, που έχουν σαν στόχο το καλό του Ομίλου και των Εργαζομένων σε αυτόν.
Ελπίζουμε αυτό που έγινε να παραδειγματίσει και τις Διοίκησης των υπολοίπων εταιρειών του Ομίλου, με στόχο κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό το σκλαβοπάζαρο των συναδέλφων οχταμινητών.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News