Dei Energy News

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Παρέμβαση στη ΔΕΗ Κηφισιάς για επανασύνδεση ρεύματος σε ευπαθή οικογένεια

Παρέμβαση, με πρωτοβουλία της ΕΤΕ/ΔΕΗ πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κατάστημα της ΔΕΗ Κηφισιάς.
Πρόκειται για οικογένεια από τα Μελίσσια η οποία εδώ και τρία χρόνια δεν έχει ρεύμα στο σπίτι της, αφού για οφειλή 3434 ευρώ της έχει αφαιρεθεί το ρολόι. Επίσης, όπως ανέφερε η προϊσταμένη της ΔΕΗ Κηφισιάς, έχει σημειωθεί και ρευματοκλοπή.
Η καταλυτική παρέμβαση των ανθρώπων της ΕΤΕ/ΔΕΗ και του κ. Φωτόπουλου (ο οποίος είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την κ. Μπαρτζώκα), δείχνει να οδηγεί σε λύση του προβλήματος.
Εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο Πέμπτη, θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.
18:27:31 Η ανακοίνωση της ΕΤΕ/ΔΕΗ:
«Η ΕΤΕ/ΔΕΗ για μία ακόμη φορά βρέθηκε δίπλα και αλληλέγγυη σε ένα σκληρά δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας.
Η κυρία Ευγενία Μάρκου ζει στα Μελίσσια μαζί με τα δύο από τα πέντε παιδιά της. Άνεργη εδώ και τρεισήμισι χρόνια και με το ένα από τα δύο της αγόρια να είναι διαβητικό-ινσουλινοεξαρτώμενο. Από τον Σεπτέμβριο του 2010 ήταν χωρίς ρεύμα, καθώς η Διοίκηση της ΔΕΗ της το είχε κόψει, γιατί αδυνατούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς. Κάθε προσπάθειά της για μία συμβιβαστική λύση έπεφτε στο κενό και προσέκρουε στη σκληρότητα και απάθεια των υπευθύνων του υποκαταστήματος της ΔΕΗ στην Κηφισιά. Το αγόρι αναγκαζόταν να κάνει καθημερινά 4-6 δρομολόγια σε συγγενικό σπίτι προκειμένου να κάνει χρήση της ινσουλίνης και να παραμείνει στη ζωή (η ινσουλίνη διατηρείται μόνο στο ψυγείο!)
Σήμερα, με παρέμβαση της ΕΤΕ/ΔΕΗ στο υποκατάστημα της Κηφισιάς, κατάφεραν να λυθεί το πρόβλημα και να τοποθετήσουν πάλι το ρολόϊ στο σπίτι της οικογένειας.
Πόσες, άλλες περιπτώσεις ανέργων, εξαθλιωμένων συμπολιτών μας που αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα υπάρχουν; Το ρεύμα, αγαθό κοινωνικό, απαραίτητο για την ανθρώπινη διαβίωση, χρησιμοποιείται από τις δωσίλογες κυβερνήσεις ως τιμωρία!!! Από την άλλη πλευρά βρίσκεται η σκανδαλώδης τιμολογιακή μεταχείριση της εταιρείας «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ της ΕΛΛΑΔΟΣ» και όχι μόνο, σε βάρος εκατομμυρίων νοικοκυριών.
Η ΕΤΕ/ΔΕΗ με αίσθημα ευθύνης, αλληλεγγύης και αγάπης προς τον συνάνθρωπο αποφασίσαμε όπου διαπιστωθεί ότι υπάρχει κοινωνικά άδικη διακοπή ρεύματος να γίνετε επανασύνδεση!!!»
Δείτε το βίντεο από το διάλογο στο γραφείο της προϊσταμένης στη ΔΕΗ Κηφισιάς…

Παρέμβαση στη ΔΕΗ Κηφισιάς from MadatoForos on Vimeo.

 http://www.madatoforos.com/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%B7-%CE%BA%CE%B7%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News