Dei Energy News

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθη Πακιστανός που έκλεβε μετασχηματιστές της ΔΕΗ

Συνελήφθη στο Μαρκόπουλο Αττικής, 21χρονος Πακιστανός μέλος κυκλώματος που έκλεβε και προκαλούσε φθορές μετασχηματιστών και καλωδίων της Δ.Ε.Η. στο Λαύριο, την Ανάβυσσο και την Κερατέα Αττικής

Συνελήφθη Πακιστανός που έκλεβε μετασχηματιστές της ΔΕΗ
Συγκεκριμένα, το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρήθηκαν κλοπές μετασχηματιστών και καλωδίων από υποσταθμούς της Δ.Ε.Η. στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων. Μετά από αναζητήσεις, εντοπίσθηκε ύποπτο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας έτερου αλλοδαπού, το οποίο μετά από καταδίωξη ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 21χρονος.


Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τ.Α. Λαυρίου, ο συλληφθείς, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, είχαν συστήσει σπείρα και διέπρατταν κλοπές μετασχηματιστών και καλωδίων της Δ.Ε.Η. στην περιοχή των Μεσογείων.
Μέχρι στιγμής, έχει διαπιστωθεί ότι από τις αρχές του τρέχοντος έτους είχαν διαπράξει τριάντα κλοπές στο Λαύριο, την Ανάβυσσο και την Κερατέα Αττικής, ενώ η ζημία που έχει προκληθεί ανέρχεται στα 100.000 ευρώ.

Όπως εξακριβώθηκε, ο 21χρονος είχε αποφυλακισθεί από το κατάστημα κράτησης Νέων Αυλώνας, όπου κρατούνταν για διακεκριμένες κλοπές, με περιοριστικούς όρους, τους οποίους δεν τήρησε.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News