Dei Energy News

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

"Προχωρά χωρίς ντροπή σε τελετές κοροϊδίας - Ο παραλογισμός και η υποκρισία στο μεγαλείο τους"



             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

Της Συντονιστικής Επιτροπής Εργαζομένων ΑΔΜΗΕ Βόρειας Ελλάδας.

Συναδέλφισσες / συνάδελφοι.
Όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση του ΑΔΜΗΕ με την επιμέλεια και των Περιφερειακών Τομέων διοργανώνει τελετές κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας  την Τετάρτη 19.02.14 σε Πτολεμαΐδα και Θεσσαλονίκη, την 20.02.14 στη Λάρισα και 24.02.14 στην Αθήνα.
Στις βεγγέρες αυτές για ευχές για ένα ευτυχισμένο νέο  έτος καλούνται να συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι ενώ  προβλέπεται να παραβρεθούν ο πρόεδρος του Δ. Σ. και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, σε περίοδο που δρομολογείται η πώληση του ΑΔΜΗΕ, και το μέλλον για εμάς τους εργαζόμενους  θα είναι από αβέβαιο έως μαύρο, καθόσον καμία πρόβλεψη δεν μπορεί να υπάρχει από την στιγμή που η διοίκηση της εταιρίας θα περάσει σε ιδιώτη επενδυτή.
Η σημερινή συγκυβέρνηση Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ, που αδιαμφισβήτητα πλέον εκφράζουν μικρή μειοψηφία του λαού, χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο, παρά μόνο υποταγμένη σε ξένα και εγχώρια οικονομικά συμφέροντα, αποφάσισε την πώληση – εκποίηση  των δικτύων, τώρα, και της παραγωγής αμέσως μετά.
Για την απρόσκοπτη και ταχύτερη υλοποίηση αυτών των σχεδίων της επέλεξε, δια μέσου του Εποπτικού Συμβουλίου του ΑΔΜΗΕ, νέο Διοικητικό του Συμβούλιο:   την 11.07.2013, 16 μήνες μετά την αρχική του σύνθεση, αντικατέστησε τρία (3) από τα τέσσερα (4) μέλη του. Μετά από εκλογές προστίθεται και ο «εκπρόσωπος των εργαζομένων» κ. Παπαστάμος και νέος πρόεδρος και Διευθύνων  Σύμβουλος εκλέγεται το μέλος της Πολιτικής  Επιτροπής της  Ν.Δ.    κ. Γιαρέντης  Ιωάννης.
Αυτό το Δ.Σ. λοιπόν, σε αυτήν την περίοδο, προχωρά χωρίς ντροπή σε τελετές κοροϊδίας για εμάς, κοπής πίτας !!!, για να μας δείξει δήθεν πως μας νοιάζεται  και να μας γεμίσει ευχές ελπίδας και αισιοδοξίας για το αβέβαιο μέλλον μας.
Δηλαδή, ο κ. Γιαρέντης και οι λοιποί καλούν τους εργαζόμενους να τους ευχηθούν: τα χρόνια πολλά, με υγεία, κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, στο 2014 να εκπληρωθούν οι επιθυμίες του καθένα κ.λ.π. και οι εργαζόμενοι να ανταποδώσουν τις ευχές.
Ο παραλογισμός και η υποκρισία στο μεγαλείο τους.
-         Η τελετή  κοπής της πίτας σε πολυτελή ξενοδοχεία είναι τελείως ανακόλουθη με τις επιχειρούμενες εξελίξεις και είναι μια προκλητική φιέστα για τους εργαζόμενους.
-         Ο κ. σημερινός πρόεδρος δεν δικαιούται να ευχηθεί στους εργαζόμενους γιατί δεν έδειξε να νοιάζεται γι’ αυτούς μέχρι τώρα και αμέσως μετά τις ‘’πίτες’’, θα φύγει πάλι αιφνίδια σε κάποια χώρα ψάχνοντας εναγωνίως αγοραστή, όπως έκανε στην Κίνα κατά τις  μέρες συζήτησης  του νομοσχεδίου  στη βουλή.
Τίποτε ακόμα δεν τελείωσε με την πώληση του ΑΔΜΗΕ!!!
Γι’ αυτό:
Η Συντονιστική Επιτροπή Εργαζομένων της ΔΟΞΑΣ προτείνει και καλεί όλους τους συναδέλφους να μη συμμετάσχει ΚΑΝΕΝΑΣ στην τελετή της ντροπής.
Είναι θέμα αξιοπρέπειας.
Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, σε τέτοιο βαρύ κλίμα, όσοι ακόμα αντιστεκόμαστε στην πώληση του ΑΔΜΗΕ.


Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜΗΕ  ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News