Dei Energy News

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Καταψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις ιδιωτικοποιήσεις στην Κύπρο!

Καταψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις ιδιωτικοποιήσεις στην Κύπρο!
Απέρριψε το νομοσχέδιο για τις ιδιωτικοποιήσεις των ημικρατικών οργανισμών η κυπριακή Βουλή και πλέον ανοιχτό μένει το τι μέλλει γενέσθαι με την εκταμίευση της τέταρτης δόσης, την οποία η τρόικα είχε εξαρτήσει με την έγκριση του σχεδίου νόμου.

Το νομοσχέδιο απορρίφθηκε με 25 ψήφους υπέρ, 25 κατά και με πέντε αποχές. Υπέρ ψήφισαν οι βουλευτές του ΔΗΣΥ, τρεις βουλευτές του ΔΗΚΟ (Ν. Παπαδόπουλος, Σοφοκλής Φυττής και Γιώργος Προκοπίου) ο βουλευτής του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης και ο ανεξάρτητος βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας.
Κατά ψήφισαν οι βουλευτές του ΑΚΕΛ, της ΕΔΕΚ, ο βουλευτής των Οικολόγων και η Συμμαχία Πολιτών. Αποχή τήρησαν πέντε βουλευτές του ΔΗΚΟ (Μάριος Κάρογιαν, Αθηνά Κυριακίδου, Φύτος Κωνσταντίνου, 'Αγγελος Βότσης και Αντώνης Αντωνίου).
Έξω από το κτίριο της Βουλής των Αντιπροσώπων, περίπου 4.000 πολίτες διαδήλωσαν ενάντια στη ψήφιση του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις. Από νωρίς το μεσημέρι είχαν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο χώρο γύρω από τη Βουλή από την αστυνομία, η οποία προέβη στη σύλληψη ενός ατόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News