Dei Energy News

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΕΤΕ-ΟΜΙΛΟΥ/ΔΕΗ:ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ

Δυστυχώς για άλλη μια φορά όλοι οι συνάδελφοι στον όμιλο ΔΕΗ θρηνούν το τραγικό θάνατο ενός ακόμη συναδέλφου στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στον Τομέα Περιβάλλοντος.
Ο άτυχος συνάδελφος έχασε τη ζωή του εκτελώντας το καθήκον του σε τεχνική λίμνη της περιοχής, προσπαθώντας να κάνει με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά του.

Είναι γεγονός ότι το φιλότιμο του κάθε υπαλλήλου δεν μπορεί να τους διασφαλίσει από κάθε κίνδυνο, χωρίς την αυστηρή τήρηση των μέτρων ασφαλείας.
Μέτρα ασφαλείας που δεν τηρούνται τις περισσότερες φερές υπό την πίεση της εργοδοσίας και του ανταγωνιστικού περιβάλλοντος στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας.
Η τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας πρέπει να τηρείτε απαρέγκλιτα από όλους και πρωτίστως από την εργοδοσία, που ως γνωστόν πολλές φορές αυθαιρετεί.
Η επικείμενη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ θα έχει ως αποτέλεσμα και την αύξηση τέτοιου είδους ατυχημάτων, στο όνομα του κέρδους.
Η ΕΤΕ/ΔΕΗ εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου και εύχεται να είναι το τελευταίο εργατικό ατύχημα στην Επιχείρηση.
Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ –ΚΗΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News