Dei Energy News

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Τώρα κατηγορούν τον Ερντογάν για νοθεία...μέσω ΔΕΗ!

Με φόντο το βασικό χαρακτηριστικό που είναι η
 επικράτηση Ερντογαν, παρόλο που τα χθεσινά ποσοστά του είναι μικρότερα σε σύγκριση με αυτά των βουλευτικών εκλογών του 2011 και παρόλο που το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο (YSK) δεν έχει ακόμα ανακοινώσει επισήμως τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών,όπως γράφει  σήμερα το σύνολο του τουρκικού Τύπου, καταγράφονται και σκιές για εκτεταμένη νοθεία μέσω της τουρκικής ... ΔΕΗ.
 
Σύμφωνα με την Cumhuriyet, έχουν καταγραφεί περισσότεροι από 1.000 ισχυρισμοί για παρατυπίες κατά τη χθεσινή ημέρα των εκλογών. Αναφέρεται ειδικά στη διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε σε περίπου 40 επαρχίες κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων και σχολιάζει ότι δεν υπήρξαν διακοπές στους δήμους που ήταν σαφές το προβάδισμα του κυβερνών κόμμα του Ερντογάν, το ΑΚΡ.
Η εξήγηση των αξιωματούχων ήταν ότι οι διακοπές ρεύματος προκλήθηκαν από τις καταιγίδες.

Η Sozcu μάλιστα αποδίδει τη νίκη του ΑΚΡ αμιγώς στις διακοπές του ρεύματος. Η εφημερίδα γράφει ότι όταν άρχισε η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων, η στήριξη στο ΑΚΡ ήταν χαμηλή. Η ανατροπή σημειώθηκε μετά τις διακοπές.

Η Birgun χαρακτηρίζει τις χθεσινές εκλογές, ως τις πιο «σκοτεινές εκλογές» στην τουρκική ιστορία.

Και διαφορές στην μετάδοση

Η Bugun αναφέρεται στις διαφορές που παρατηρήθηκαν στα αποτελέσματα των πρακτορείων Cihan και Anadolu. Εκτός από τις διακοπές ρεύματος, οι διαφορές των αποτελεσμάτων τροφοδότησαν κι αυτές υποψίες για νοθεία, γράφει η εφημερίδα.


 http://www.onalert.gr/stories/tourkia-ekloges-tora-katigoroun-ton-erdogan-gia-notheia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News