Dei Energy News

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΠΑ.Σ.Α.Σ./ΔΕΗ: ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι συνταξιούχοι της ΔΕΗ,
Παρά τις αισιόδοξες διακηρύξεις της κυβέρνησης ότι τα δύσκολα πέρασαν μετά τις θυσίες εργαζομένων και συνταξιούχων και φαίνεται δήθεν φώς στο άμεσο μέλλον, εμείς με την μεγάλη μας πείρα, μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας εάν πράγματι με αυτές τις πολιτικές που θέλουν να εφαρμόσουν στη συνέχεια, μπορεί να δικαιολογηθεί αυτή η αισιοδοξία.
Πρωτογενές ματωμένο «πλεόνασμα», 550 εκ. ευρώ, που θα ...

μοιραστεί στους εξαθλιωμένους ενώ μας έχουν πάρει 56 δις ευρώ, που μοίρασε στους τραπεζίτες και τους ευρωπαίους δανειστές μας.
Μας μείωσαν τις συντάξεις, μας κατάργησαν τα δώρα, οδήγησαν τα παιδιά μας στην ανεργία, οι φορολογικές ελαφρύνσεις μισθωτών και συντ/χων καταργήθηκαν στο σύνολό τους.
Δυσβάστακτοι φόροι και χαράτσια συνεχίζονται και φέτος, η υγεία και πρόνοια με την δημιουργία του ΠΕΔΥ υποβαθμίζεται, κλείνουν νοσοκομεία και μονάδες υγείας, μεγάλη είναι η έλλειψη γιατρών και νοσηλευτών, μακροχρόνιο το κλείσιμο ιατρικών ραντεβού.
Στον αντίποδα, παίρνουν μέτρα που στοχεύουν στις μειώσεις των φορολογικών συντελεστών στα επιχειρηματικά κέρδη, στις ασφαλιστικές εισφορές που πληρώνουν οι εργοδότες και σε άλλα μέτρα μείωσης του κόστους της εργοδοσίας.
Πέρα από το πρωτογενές «πλεόνασμα», τώρα μας υπόσχονται και δημοσιονομικό πλεόνασμα για το 2015, για να βγούμε στις αγορές, για να μειωθεί το χρέος μας και να ζήσουμε καλύτερα. Για να γίνουν αυτά, μας λένε, ότι πρέπει να εφαρμοστούν συγκεκριμένες πολιτικές που εδώ και δεκαετίες συζητούν και αποφάσισαν στην Ε.Ε, όλες οι κυβερνήσεις της χώρας μας.
Στόχος τους είναι:
Πρώτον στο να προχωρήσουν οι «διαρθρωτικές αλλαγές» με γρηγορότερους ρυθμούς, δηλ. οι διαθεσιμότητες, η μείωση προσωπικού σε Δημόσιο – ΟΤΑ – πρώην ΔΕΚΟ – το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας (Ελληνικό-ΔΕΗ-ΟΛΠ κλπ.). Ιδιαίτερα για τη ΔΕΗ, αφού την διασπάσανε, με το σχέδιο νόμου που κατέθεσαν δημιουργούν την «μικρή ΔΕΗ», που θα περιλαμβάνει Θερμοηλεκτρικές και Υδροηλεκτρικές Μονάδες, Ορυχεία και το προσωπικό τους, θα πουλήσουν σε ιδιώτες. Αφού το 1999 απαλλάχτηκαν από το Ασφαλιστικό μας, σήμερα, τον ιδρώτα και τις θυσίες του Ελληνικού λαού και των εργαζομένων και συνταξιούχων της ΔΕΗ, θα τον παραδώσουν στα αφεντικά τους.
Δεύτερον στην εξυπηρέτηση της επιχειρηματικής δράσης και της ανταγωνιστικότητας, που αυτό προϋποθέτει τη μείωση των μισθών, την ανατροπή του σταθερού ημερήσιου χρόνου εργασίας, την εφαρμογή των ελαστικών μορφών εργασίας με 3μηνα, 5μηνα, συμβάσεις των 480 ευρώ. Αλλά και την μείωση του λεγόμενου «μη μισθολογικού κόστους», που μέσα σ’ αυτό υπάγονται οι ασφαλιστικές μας δαπάνες και η κρατική εισφορά για υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας και συντάξεις.
Ήδη ο κρατικός προϋπολογισμός του 2014 αποτυπώνει αυτή την αντιλαϊκή ταξική πολιτική με τη μείωση των κοινωνικών δαπανών.
Με την κατάργηση της εισφοράς των εργοδοτών για την Εργατική Εστία, αυτοί κερδίζουν 256 εκατ. Ευρώ το χρόνο και από τον Ιούλιο του 2014 με την μείωση των εργοδοτικών εισφορών κατά 3,9% επιπλέον κέρδος 800 εκατ. Ευρώ το χρόνο. Συνεπώς από τα Ασφαλιστικά Ταμεία θα λείψουν πάνω από 1 δις ευρώ το χρόνο.
Προχωρούν, με τον νέο υπολογισμό, στη μείωση των επικουρικών συντάξεων. Θα ακολουθήσουν νέα ασφαλιστικά νομοσχέδια.
Η αισιοδοξία της κυβέρνησης δεν αφορά εμάς τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, τους άνεργους. Αφορά τα κέρδη των βιομηχάνων, προϋπόθεση για να ξεπεράσουν την κρίση που οι ίδιοι δημιουργούν.
Η αισιοδοξία η δική μας στηρίζεται στην ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος σε σωστή κατεύθυνση, με τη συμμετοχή όλων μας -μαζί και τα παιδιά μας- στη δράση και τη διεκδίκηση, για το παρόν και το μέλλον μας.

Η 1η ΜΑΗ 2014 ας είναι η αρχή, με τη συμμετοχή ΟΛΩΝ ΜΑΣ στα συλλαλητήρια που διοργανώνουν τα ταξικά-αγωνιστικά Σωματεία, σ' όλες τις πόλεις της χώρας μας.
Για την Αττική, με την Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ, στο Σύνταγμα, στις 10 το πρωί.

Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
Από την αρχή του έτους, ο Σύλλογός μας είχε αξιοσημείωτη δράση. Συμμετείχε ενεργά και μαζικά σε όλες τις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας μας του ΙΚΑ. Ασχολήθηκε με όλα τα προβλήματα που μας απασχολούν σήμερα σαν συνταξιούχους.
Έκανε μια σειρά παραστάσεις στους υπευθύνους των αρμόδιων Φορέων. Είχε επαφές με το Υπουργείο Εργασίας. Συναντήθηκε 2 φορές με τον Πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ και 2 φορές με τον Διοικητή του ΕΤΕΑ. Παρακολούθησε στενά το ρυθμό και τη σειρά απονομής του εφάπαξ.
Α. ΤΑΥΤΕΚΩ
Ι. Εφάπαξ Με βάση το Νόμο 4093/2012 από 1-1-2014 θα ίσχυε ο νέος υπολογισμός του εφάπαξ, με βάση τον οποίο εκτιμιέται ότι θα υπάρξει άμεση μείωση της τάξεως του 20%, πέραν της μείωσης που έχει υποστεί μέχρι σήμερα (25%, 30%, συν 3,83% για τους μετά τον 9ο  του 2012).
Με την πρόσφατη απόφαση του Υπουργού Εργασίας κ. Βρούτση, όσοι αποχώρησαν της υπηρεσίας μετά την 1/9/2013, θα υποστούν το νέο υπολογισμό του εφάπαξ. Με αυτά τα δεδομένα για τους ασφαλισμένους που αποχώρησαν μέχρι τις 31/8/2013, το εφάπαξ εξακολουθεί να υπολογίζεται όπως μέχρι σήμερα (θα ισχύουν βέβαια οι μειώσεις που αναφέρουμε πιο πάνω).
Δεν έχει διευκρινιστεί όμως αν κάποιος συνάδελφος έχει αποχωρήσει μετά την 1/9/2013 αλλά έχει λάβει οριστική απόφαση της κύριας μέσα στο 2013, και του έχει εκδοθεί οριστική απόφαση απονομής εφάπαξ, αλλά δεν έχει πληρωθεί γιατί δεν ήρθε η σειρά του, αν αυτός θα υποστεί το νέο υπολογισμό. Όπως μας ενημέρωσε -στην πρόσφατη συνάντηση που είχαμε στις 11-4-2014- ο Πρόεδρος του ΤΑΥΤΕΚΩ, έχει κάνει ερώτημα στο Υπουργείο Εργασίας και αναμένει τη διευκρίνιση.
Ο Σύλλογός μας του τόνισε ότι τυχόν δυσμενής διευκρίνιση θα μας βρει αντιμέτωπους.
Εγκρίθηκε στον προϋπολογισμό του ΤΑΥΤΕΚΩ το ποσόν των 51 εκατ. Ευρώ για την πληρωμή του εφάπαξ. Έτσι προχωράει η πληρωμή των συναδέλφων και μέχρι σήμερα πληρώθηκαν όσοι αποχώρησαν μέχρι την 1/7/2013 και έχουν λάβει οριστική της κύριας. Θα συνεχιστεί η πληρωμή και των υπολοίπων, με βάση όμως την νέα ρύθμιση.

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ  ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ
Ο Σύλλογος είχε προσφύγει το 2012 στο ΣτΕ, με δύο προσφυγές για τις κρατήσεις στο εφάπαξ.

Το ΣτΕ αφού εξέτασε τις προσφυγές, τον Φεβρουάριο του 2014 παρέπεμψε το αίτημά μας -κατά προτεραιότητα- στο Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών.
Οι Νομικοί μας Σύμβουλοι εκδίκασαν τη μία εκ των δύο προσφυγών και πέτυχαν προσωρινή αναστολή της κράτησης από την Επικουρική σύνταξη, μέχρις ότου εκδικαστεί η κύρια αίτηση αναστολής και στη συνέχεια η αίτηση ακύρωσης-προσφυγή.
Η απόφαση αυτή, χωρίς να προδικάζει και το τελικό αποτέλεσμα, είναι μια πρώτη θετική εξέλιξη στο όλο ζήτημα που ταλαιπωρεί χιλιάδες συνταξιούχους της ΔΕΗ.


ΙΙ. Κατασκηνώσεις, συμφωνήθηκε με τη Διοίκηση της ΔΕΗ να αξιοποιηθεί η κατασκήνωση στη Φραγκίστα της Ευρυτανίας, και βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου λειτουργίας της. Στην κατασκήνωση θα συμμετέχουν και τα παιδιά των συνταξιούχων. Στις αρχές του Μαΐου θα κοινοποιηθεί η υποβολή των αιτήσεων. Ο Σύλλογος μας θα σας ενημερώσει έγκαιρα.
Για την κατασκήνωση στο ΥΔΡΥΛΙ, μας ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα.
 
B. Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ)

Στην τελευταία συνάντηση που είχαμε στις 17/3/2014 με τον Διοικητή του ΕΤΕΑ, του θέσαμε έντονα –για μια ακόμη φορά- το ζήτημα της καθυστέρησης απονομής της οριστικής επικουρικής, η οποία φθάνει κατά μέσο όρο και τα 2 χρόνια καθώς και το ζήτημα με τα δάνεια των συνταξιούχων.
Σχετικά με την καθυστέρηση απονομής σε παλαιότερους συνταξιούχους (πριν την 1-6-2012), προέβαλε την δικαιολογία της έλλειψης προσωπικού και της μη επαρκούς τεχνικής επάνδρωσης του Ταμείου. Δεσμεύτηκε ότι μέχρι τέλος του Οκτώβρη 2014, θα έχουν λήξει οι εκκρεμότητες.
Για τους νέους συνταξιούχους, δηλ. τους μετά τον Ιούνιο 2012 οπότε ιδρύθηκε το ΕΤΕΑ, θα επιδιώξει να εκδίδει οριστικές επικουρικές το αργότερο μέσα σ’ ένα 4μηνο από την ημέρα που θα βγαίνει η οριστική της κύριας.
Σχετικά με τα δάνεια στους συνταξιούχους από το ΤΑΥΤΕΚΩ, μετά από την πίεση που άσκησε ο Σύλλογός μας στους υπεύθυνους του ΕΤΕΑ, σε νεώτερη συνάντησή μας καταλήξαμε σε συμφωνία επίλυσης του προβλήματος και σύντομα θα σας ενημερώσουμε.
Όσον αφορά τη μη αποστολή εξοφλητικών επικουρικής, μας είπε ότι μέσα στον Μάιο του 2014, θα έχει ιδρύσει ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, όπου κάθε ασφαλισμένος με τον ΑΜΚΑ, θα μπορεί να εκτυπώνει τις αποδοχές της επικουρικής του.
Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας έχει αποστείλει εξώδικη δήλωση-πρόσκληση στο ΕΤΕΑ για το ζήτημα αυτό και αναμένει την επίσημη απάντηση.
Νέος υπολογισμός Επικουρικής
Με τον νέο κανονισμό του ΕΤΕΑ (άρθρο 21) ενοποιούνται όλα τα Επικουρικά Ταμεία, σε ένα με εφαρμογή ρήτρας δηλ. τα διαθέσιμα χρήματα για τις επικουρικές (έξοδα) δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις εισφορές (έσοδα). Συγχρόνως καταργούνται οι κοινωνικοί πόροι που με αυτό τον τρόπο μειώνονται τα έσοδα στο ΕΤΕΑ κατά  380 εκατ. ευρώ το χρόνο, με αποτέλεσμα από τον Ιούλιο 2014 να αρχίσουν σταδιακά οι μειώσεις και στο μέλλον να υπολογίζονται μετά από κάθε τρίμηνη αναλογιστική μελέτη.
Μεγαλύτερες θα είναι οι μειώσεις για όσους συνταξιοδοτηθούν μετά το 2015.
Αλλά το τραγικότερο της υπόθεσης είναι ότι από 1-1-2015 ή επικουρική σύνταξη ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΑΙ σε δικαιούχους του συνταξιούχου, μετά το θάνατό του.
Αναπάντητο μένει το ερώτημα, αν ο νέος υπολογισμός της επικουρικής θα «πιάσει» και όσους έχουν πάρει προσωρινή επικουρική, ή όσους δεν έχουν οριστική επικουρική, παρότι έχουν αποχωρήσει ακόμη και το 2012 και η απόφαση απονομής οριστικής επικουρικής εκδοθεί μετά την 1-7-2014.
Ο Σύλλογός μας έχει ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας και για να διευκρινιστεί το ζήτημα αυτό.

Γ. ΥΓΕΙΑ-ΕΟΠΥΥ-ΦΑΡΜΑΚΑ
Είχαμε διαφωνήσει με την δημιουργία του ΕΟΠΥΥ. Ο νέος νόμος όμως, ο γνωστός σαν ΠΕΔΥ, είναι ακόμη χειρότερος. Οι περιβόητες μεταρρυθμίσεις στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας έχουν σκοπό στην ακόμα μεγαλύτερη εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών Υγείας, στα πλαίσια της πολιτικής της Ε.Ε, πολιτική που εφαρμόζεται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Η κατάσταση είναι απαράδεκτη, αφού οι παροχές υγείας έχουν σχεδόν εξαφανιστεί, με το κλείσιμο 7 νοσοκομείων και 120 Καταστημάτων του ΙΚΑ σε όλη την Ελλάδα.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Τελευταία, από τον Απρίλη του 2014 και μετά την «μείωση» τιμών σε μερικά φάρμακα, θα έχετε παρατηρήσει (αν δεν το έχετε κάνει να το προσέξετε) ότι αυξήθηκε σημαντικά η εισφορά στη συνταγή μας, για τα ίδια φάρμακα, που πήραμε τον Μάρτη.
Όπως γνωρίζουμε, σε ένα φάρμακο πληρώνει το Ταμείο 75% της λιανικής τιμής του και 25% ο ασφαλισμένος. Αυτό μέχρι 31-3-2014. Από 1-4-2014, το Ταμείο πληρώνει όχι στη λιανική τιμή το 75% αλλά σε αλλά σε ένα μέρος της, που την ονομάζουν «τιμή αναφοράς» και η οποία μειώθηκε περισσότερο από πριν και είναι ακόμα μικρότερη από τη λιανική τιμή του φαρμάκου.
Τη διαφορά αυτή την πληρώνουμε οι ασφαλισμένοι.  Με το νέο τρόπο, η συμμετοχή μας από το 25% ανεβαίνει στο 40 και 45% (ανάλογα με τη θεραπευτική του κατηγορία) συν το χαράτσι του 1 ευρώ ανά συνταγή.
Στο πρόσφατο συνέδριο των FINANCIAL TIMES, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που κατατέθηκαν, η κατά κεφαλή δημόσια φαρμακευτική δαπάνη θα μειωθεί κατά 82,50% το 2014, σε σχέση με το 2009 και από 444 ευρώ θα πέσει στα 170 ευρώ, όταν αντίστοιχος ο μέσος όρος του ΟΟΣΑ είναι 320 ευρώ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, ΕΝΟΤΗΤΑΣ,ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
Μπροστά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, απαιτείται συσπείρωση, ενότητα και κοινή δράση, κεντρικά και Πανελλαδικά, αφού τα προβλήματα είναι κοινά.
Ο ΠΑ.Σ.Α.Σ/ΔΕΗ, είναι μπροστάρης σε κάθε κινητοποίηση, δράση και αγώνα τόσο για τα προβλήματα των συνταξιούχων της ΔΕΗ όσο και γενικότερα μαζί με τους συντ/χους της Ελλάδας.
Όποια προβλήματα έχουν προωθηθεί και αφορούν τους συνταξιούχους της ΔΕΗ οφείλονται στο Σύλλογό μας, είτε με καταλήψεις, είτε με παραστάσεις - εξώδικα, είτε με αγωγές στα Δικαστήρια.
Όλοι πλέον ανήκουμε στο ΙΚΑ, άρα χρειάζεται κοινή δράση με την Ομοσπ. Συντ/χων του ΙΚΑ μιας και η ανυπαρξία δράσης των άλλων συνταξιουχικών συλλόγων της ΔΕΗ και των Ομοσπονδιών- φάντασμα [ΠΟΣ/ΔΕΗ και ΑΓΣΣΕ], επιβάλει σε μας μεγαλύτερες υποχρεώσεις.
Πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά στις μαζικές κινητοποιήσεις, στις δραστηριότητες και σε κάθε μορφή πάλης του Συλλόγου μας και της Ομοσπονδίας μας του ΙΚΑ.
Ο ΠΑ.Σ.Α.Σ/ΔΕΗ, απευθύνει σε όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες που είναι μέλη των άλλων συνταξιουχικών Συλλόγων της ΔΕΗ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, ΕΝΟΤΗΤΑΣ & ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.

ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ στον ΠΑ.Σ.Α.Σ/ΔΕΗ, στο Σύλλογο που αγωνίζεται για τα προβλήματα μας.

Συσπειρωθείτε μαζί μας, είναι ο μοναδικός δρόμος για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας.  ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ.


Διεκδικούμε:
Ø  Πλήρη κρατική εγγύηση όλων των συντάξεων και των παροχών.
Ø  Καμιά μείωση κύριων και επικουρικών συντάξεων, επαναφορά της χορήγησης των δώρων,
Ø  Κατάργηση ΟΛΩΝ των αντιασφαλιστικών νόμων, (Ν. 3986, Ν.4024, Ν.4051, Ν.4093)
Ø  Όχι στο χαράτσι 1 ευρώ στην κάθε συνταγή.
Ø  Όχι στη συρρίκνωση και το κλείσιμο των νοσοκομείων-Κέντρων Υγείας.
Ø  Όχι συμμετοχή στα φάρμακα, δωρεάν υγειονομική περίθαλψη



Συνάδελφοι-σες, συνταξιούχοι,
Στις εκλογές του Μάη που έρχονται, καταδικάστε και με την ψήφο σας τις πολιτικές που μας οδήγησαν στην μιζέρια και την εξαθλίωση και τα παιδιά μας στην ανεργία, καθώς και τους πολιτικούς τους εκφραστές και τη μήτρα που γεννάει όλα αυτά τα βάρβαρα αντεργατικά-αντιλαϊκά μέτρα.
Εκτιμήστε ποιοί ήταν δίπλα σας όλα αυτά τα χρόνια, ποιοί σας έλεγαν την  αλήθεια και δώστε τους μεγαλύτερη δύναμη να παλεύουν για τα δίκαια αιτήματά μας..

                                              Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

Πολύβιος Τσίρκας                                        Παναγιώτης Πάλμος



ΥΓ1: Ο Σύλλογός μας έχει ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ δραστηριότητα. Λειτουργεί Πολιτιστική Επιτροπή που ασχολείται με οργάνωση επισκέψεων σε αρχαιολογικούς χώρους, σε θέατρα, με εκδρομές κλπ.  Ήδη ξεκίνησε και λειτουργεί κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ 5-7 μ.μ στα Γραφεία του Συλλόγου, το χορευτικό μας τμήμα. Καλούνται όσοι συνάδελφοι-συναδέλφισσες επιθυμούν να μάθουν παραδοσιακούς δημοτικούς χορούς, να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο.

ΥΓ2: Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που έχουν e-mail να το γνωστοποιήσουν στο e-mail του Συλλόγου (pasasdeh@otenet.gr)

ΥΓ3: Ο Σύλλογος έχει ιστοσελίδα (www.pasas-deh.gr) στην οποία μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά.
 

Όπως είναι γνωστό, κάθε 1η ΠΕΜΠΤΗ του μήνα ο Σύλλογός μας οργανώνει συγκέντρωση-ενημέρωση των μελών του. Επειδή η 1η Πέμπτη συμπίπτει με τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς, η ενημέρωση θα γίνει την ΠΕΜΠΤΗ 8 Μάη, στις 10.30 το πρωί, στην αίθουσα της ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ Κλεισθένους 15, 7ος όροφος (πίσω από το Δημαρχείο στην πλατεία Κοτζιά).

 http://www.pasas-deh.gr/content/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News