Dei Energy News

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Με τη ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ στο Γήπεδο «Καραϊσκάκη» αναδεικνύουμε το Μοναδικό Αναπτυξιακό και Κοινωνικό Έργο της ΔΕΗ για την Ελλάδα, την Κοινωνία και την Οικονομία!!!

 Στον φιλικό Αγώνα Βετεράνων Ολυμπιακού και της Ομάδας του Ομίλου ΔΕΗ προς τιμήν των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και πρώην εργαζόμενων της ΔΕΗ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ!
 Με τις οικογένειές μας και τους φίλους μας συναντιόμαστε στο Γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Τετάρτη 7 Μαϊου 2014 και ώρα 17:00!!! 
 Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Για να τιμήσουμε τους εν ζωή και αποθανόντες πρώην Εργαζόμενους της ΔΕΗ που ήσαν παράλληλα και διακεκριμένοι Παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά...
και της Εθνικής Ελλάδoς. Τιμούμε τους Συναδέλφους μας για τη μοναδική συμβολή τους – σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο – για την ανάπτυξη τόσο της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού όσο και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. 
 Πριν από τον αγώνα στους βετεράνους ποδοσφαιριστές και στις οικογένειες των εκλειπόντων Συναδέλφων μας θα επιδοθούν τιμητικές πλακέτες. 
Ήδη έχουν τιμηθεί πρώην Συνάδελφοι και ταυτόχρονα βετεράνοι σε αγώνες που έχουν γίνει από την ομάδα του Ομίλου ΔΕΗ με τους βετεράνους του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Πανιώνιου. Η ομάδα του Ομίλου ΔΕΗ αποτελείται από Συναδέλφους που εργάζονται σε όλες τις εταιρείες και με τη συμμετοχή εργαζομένων από τη λιγνιτική Δυτική Μακεδονία! Στην ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού θα συμμετάσχουν πασίγνωστοι «άσοι του ποδοσφαίρου» που έγραψαν ιστορία…
 Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τον Εθνικό Ύμνο από τη Χορωδία ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ. Με τη ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ στο Γήπεδο «Καραϊσκάκη» αναδεικνύουμε το Μοναδικό Αναπτυξιακό και Κοινωνικό Έργο της ΔΕΗ για την Ελλάδα, την Κοινωνία και την Οικονομία!!! 
Οι συνάδελφοι που θα τιμήσουμε: 
ΔΑΡΙΒΑΣ Γιώργος
 ΚΑΒΕΖΟΣ Σωτήρης 
 ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Κων/νος + 
 ΡΩΣΣΙΔΗΣ Ηλίας 
 ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ Κων/νος 
ΑΓΓΕΛΗΣ Αθανάσιος 
 ΜΠΕΜΠΗΣ Αθανάσιος 
ΔΕΡΜΑΤΗΣ Αντώνης
 ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ Κων/νος 
ΥΦΑΝΤΗΣ Ηλίας 
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Σάββας 
 ΖΑΝΤΕΡΟΓΛΟΥ Χρήστος 
 ΚΟΤΡΙΔΗΣ Μπάμπης+ 
ΜΟΥΡΑΤΗΣ Ανδρέας+ 
ΚΙΝΛΕΥ Αθανάσιος+ 
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλης+ 
 ΜΠΕΣΗΣ Στέλιος+ 
ΤΣΑΝΑΚΤΖΗΣ Στάθης+ 
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Χαραλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News