Dei Energy News

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

“Περίεργα”ατυχήματα στη ΔΕΗ, τώρα που θέλουν να την Πoυλήσουν! Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα!


«Περίεργα»ατυχήματα στη ΔΕΗ, τώρα που θέλουν να την Πωλήσουν ! Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα !

Μέρες μετράμε μέχρι το ξεπούλημα της μεγαλύτερης βιομηχανίας της χώρας, που μόνο σε πάγια έχει περιουσία πάνω από 14δις με το ευτελές ποσό του 1,5δις και κατά ενα περίεργο λόγο τα ατυχήματα συνεχίζονται !
Αδαφορία, ολιγωρία καιρικες συνθήκες, αν και δεν είχαμε βαρύ χειμώνα φέτος, τα επικίνδυνα ατυχήματα στη ΔΕΗ προκαλούν τουλάχιστον ανησυχία !
Πρωτα το Ορυχείο λιγνίτη της Μαυροπηγής κατέρρευσε και είναι κλειστό από τον Ιανουάριος στερώντας από πρώτη ύλη το Εργοστάσιο στη Μακεδονίας, μετα όπως αποκαλύψαμε εδω στο HellasForce έσβησε το Εργοστάσιο της Μεγαλόπολης για 24ωρα λόγω ηψηλού κόστους (εδώ). Και εδώ η επίσημη επιβεβαίωση μας από τον ΑΔΜΗΕ
Και τώρα έγινε κατολίσθηση στο ορυχείο της ΒΕΥΗΣ, όπου όπως βλέπετε στην Φωτογραφία ο οδηγοί των οχημάτων γλίτωσαν κυριολεκτικά από του Χάρου τα δόντια.
Το ορυχείο λιγνίτη της Βευης τροφοδοτούσε το ακριβέτερο εργοστάσιο της ΔΕΗ, με λεφτά των φορολογουμένων το ΑΗΣ Μελίτης !
Ολα αυτά τα ατυχήματα απαξιώνουν την εταιρία και την οδηγούν στα χέρια των επιτήδειων που μέσω ΤΑΙΠΕΔ θέλουν να αποκτήσουν την περιουσία του Ελληνικού λαού !
Περιμένουμε τις εξηγήσεις της Εταιρίας.
 http://www.hellasforce.com/blog/45334/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News