Dei Energy News

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Oι ΑΝΕΛ δεν θα επιτρέψουν το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και δημοσίων αγαθών



Επίσκεψη Νότη Μαριά στον ΥΗΣ στο Πουρνάρι Άρτας

Ολοκλήρωσε την περιοδεία στην Ήπειρο ο υποψήφιος
Ευρωβουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Νότης Μαριάς.
Έτσι μετά τα Ιωάννινα ο Νότης Μαριάς επισκέφθηκε τ την Φιλιππιάδα όπου μαζί με κλιμάκιο των ΑΝΕΛ αλλά και φίλους βρέθηκε στην Αγορά της  Πόλης και  έτυχε  θερμής υποδοχής
Την ίδια υποδοχή είχαν και στην Αγορά της Άρτας που επισκέφτηκαν στη συνέχεια, όπου φάνηκε πως το πρόγραμμα των ΑΝΕΛ αλλά και όλες οι μέχρι τώρα παρεμβάσεις του Νότη Μαριά αγγίζουν πραγματικά την καρδιά των πολιτών.
Στη συνέχεια μαζί με την Συντονιστική Επιτροπή Άρτας των ΑΝΕΛ επισκέφτηκαν τους ΥΗΣ στο Πουρνάρι Άρτας και συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ. Διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους αλλά και τους κατοίκους ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα επιτρέψουν το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και δημοσίων αγαθών.


Κατά την διάρκεια των εγκαινίων των γραφείων του Κινήματος στην Πρέβεζα ο Νότης Μαριάς έκανε αναφορά στα κύρια σημεία...
του προγράμματος των ΑΝΕΛ ενόψει των Ευρωεκλογών. Τέθηκαν τα θέματα τα οποία αποτελούν τις κόκκινες γραμμές για τους ΑΝΕΛ καθώς και η διαβεβαίωση ότι θα τεθούν όλα αυτά και στην Ευρωβουλή.
Η Ελλάδα και η Ήπειρος ειδικότερα δεν αντέχει άλλους παράνομους λαθρομετανάστες επισήμανε ο Νότης Μαριάς και για το λόγο αυτό δεσμεύτηκε να παλέψει για την αναθεώρηση του Δουβλίνου ΙΙ που έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών.
Τέλος το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη του Νότη Μαριά και κλιμακίου των ΑΝΕΛ στο λιμάνι της Πρέβεζας και την αγορά. Έτσι το μήνυμα Νίκης στις επικείμενες  Ευρωεκλογές δόθηκε και από την παραμελημένη από το κράτος Περιφέρεια της Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News