Dei Energy News

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Αναστάτωση προκαλεί η ΔΕΗ σε αγρότες

Μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία έχει προκαλέσει στον αγροτικό κόσμο η ΔΕΗ με το έγγραφο που αποστέλλει στους κατόχους ηλεκτροδοτούμενων υδροληψιών (γεωτρήσεων, πηγαδιών, κλπ) και την απαίτηση για άμεση επικαιροποίηση του Δελτίου Νο1 προκειμένου να συνεχίσει να παρέχει ηλεκτροδότηση με το Αγροτικό Τιμολόγιο
Η εκβιαστική αυτή τακτική, έχει εγείρει μεγάλο προβληματισμό...
και αντιδράσεις, καθώς είναι γνωστό ότι για την σύνταξη του Δελτίου Νο1 απαιτείται η ύπαρξη άδειας χρήσης νερού και οι σχετικές αιτήσεις βρίσκονται ακόμα στις αρμόδιες υπηρεσίες, λόγω του πολύ μεγάλο αριθμού αιτημάτων. 
Σύμφωνα με την ΠΑΣΕΓΕΣ για το ζήτημα πήρε θέση ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης με επιστολή του προς τη ΔΕΗ και προς τον Υπουργό Αγρ. Ανάπτυξης και Τροφίμων, ζητώντας άμεσες λύσεις προκειμένου να μην θιγεί για μια ακόμα φορά ο αγροτικός κόσμος. Επιπλέον, ο Δήμος εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες για τα τεκταινόμενα, ζητώντας τους παράλληλα να αναμείνουν ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να ξεκαθαρίσει η διαδικασία και να μην υπάρξει άσκοπη ταλαιπωρία. 

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News