Dei Energy News

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Υφ. Υγείας: Σε εμφανές σημείο ο αριθμός για τους Ευάλωτους Πελάτες στο λογαριασμό της ΔΕΗ

Να μπει σε εμφανές σημείο στους οικιακούς λογαριασμούς της ΔΕΗ ο αριθμός εξυπηρέτησης για την ένταξη στο μητρώο Ευάλωτων Πελατών και ιδιαίτερα στην κατηγορία ατόμων που χρήζουν μηχανικής προστασίας ζητεί με επιστολή της η υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα από τον πρόεδρο της ΔΕΗ Αρθούρο Ζερβό.
Το αίτημα έγινε με αφορμή και το θάνατο της 56χρονης στα Χανιά προκειμένου να υπάρχει ενημέρωση των ατόμων με αναπηρία και..
των οικογενειών τους.
Όπως επισημαίνει στην επιστολή της η υφυπουργός, «μετά το θλιβερό περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μιας τετραπληγικής γυναίκας στα Χανιά και προκειμένου να υπάρχει ενημέρωση των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους, ώστε να δηλώσουν την ένταξή τους, στο Μητρώο των Ευάλωτων Πελατών και ιδιαίτερα στην κατηγορία των ατόμων που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης, εκτιμώ πως πρέπει να ενσωματωθεί σε εμφανές σημείο του λογαριασμού της ΔΕΗ το τετραψήφιο νούμερο εξυπηρέτησης, με σαφή την ένδειξη για τα μηχανικώς υποστηριζόμενα άτομα. Με τον τρόπο αυτό, θα δημιουργηθεί αξιόπιστο μητρώο στη ΔΕΗ ευάλωτων πολιτών.
Υπέρτερο αγαθό όλων είναι η ανθρώπινη ζωή και η υγεία και είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να εγγυηθούμε τη διασφάλισή τους με τον αποτελεσματικότερο τρόπο».

 http://energypress.gr/news/reuma/Yf.-Ygeias:-Se-emfanes-shmeio-o-arithmos-gia-toys-Eyalwtoys-Pelates-sto-logariasmo-ths-DEH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News