Dei Energy News

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Σταμάτης: Η πραγματική πρόθεση του κ. Τσίπρα είναι η πολιτική ανωμαλία

"Δεν διστάζει για να πετύχει το σκοπό του, να παριστάνει τάχα τον επαναστάτη του διακόπτη της ΔΕΗ. Χωρίς να σκέφτεται ούτε τις ελληνικές επιχειρήσεις, ούτε τον τουρισμό μας, ούτε και τους Έλληνες πολίτες".
«Αυτό που στην πραγματικότητα επιδιώκει ο κ. Τσίπρας είναι, με πρόσχημα τη συγκέντρωση των 120 υπογραφών βουλευτών για τη ΔΕΗ, να εγκλωβίσει κόμματα και βουλευτές σε ένα μέτωπο, που ..
στόχο έχει να προκαλέσει πολιτική ανωμαλία, μπλοκάροντας την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης.
«Η πραγματική πρόθεση του κ. Τσίπρα», πρόσθεσε ο υπουργός Επικρατείας, «δεν είναι να συγκεντρώσει 120 βουλευτές για να προκαλέσει δημοψήφισμα τάχα για τη ΔΕΗ, που άλλωστε θα χρειαζόταν 180 ψήφους, σύμφωνα με το άρθρο 44 του Συντάγματος». «Γιατί ξέρει ότι αυτό δεν είναι εφικτό, αλλά και ότι αν γινόταν δημοψήφισμα θα το έχανε πανηγυρικά» συνέχισε ο κ. Σταμάτης, τονίζοντας ότι «οι πολίτες είναι πολύ πιο μπροστά από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάγκη μεταρρυθμίσεων και ξέρουν καλά τα οφέλη που θα προκύψουν για τους ίδιους από τη ρύθμιση για τη "μικρή ΔΕΗ"».
«Κυρίως όμως», επισήμανε ο υπουργός Επικρατείας, είναι υποψιασμένοι «για τα καιροσκοπικά παιχνίδια του κ. Τσίπρα με τους απολιθωμένους και καταδικασμένους στη συνείδησή τους, συνδικαλιστές των προνομίων».
Τέλος, ο κ. Σταμάτης κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι «δεν διστάζει για να πετύχει το σκοπό του, να παριστάνει τάχα τον επαναστάτη του διακόπτη της ΔΕΗ. Χωρίς να σκέφτεται ούτε τις ελληνικές επιχειρήσεις, ούτε τον τουρισμό μας, ούτε και τους Έλληνες πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News