Dei Energy News

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Το Σεπτέμβριο ξεκινά η κατασκευή του εργοστασίου της ΔΕΗ στη Ρόδο

Θετικές εξελίξεις αναφορικά με την κατασκευή του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ στη Ρόδο ανακοίνωσε ο δήμαρχος του νησιού, κ. Στάθης Κουσουρνάς.
Όπως είπε ο Δήμαρχος, επικοινώνησε με στελέχη της ΔΕΗ στην Αθήνα και επιβεβαίωσε ότι ξεκινούν οι  προπαρασκευαστικές εργασίες στο νέο εργοστάσιο μέσα στον Αύγουστο ενώ, δυναμικά,
η κατασκευή του αναμένεται να ξεκινήσει από τον Σεπτέμβρη, δηλαδή το εργοτάξιο να βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη.
Όπως εξήγησε ο κ. Κουσουρνάς, από τη στιγμή που η ΔΕΗ κέρδισε τα προσωρινά μέτρα που είχε καταθέσει ο περιβαλλοντικός σύλλογος, σημαίνει ότι μπορεί να ξεκινήσει. Μπορεί η εκδίκαση της κύριας αγωγής να έχει προσδιοριστεί το Νοέμβρη αλλά μέχρι τότε δεν εμποδίζεται από κανέναν να ξεκινήσει και , μάλιστα, έχουν σκοπό να ξεκινήσουν πολύ δυναμικά διότι ήδη υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση.

Και δήλωσε: «Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα και στην κύρια αγωγή και να γίνει επιτέλους το εργοστάσιο που περιμένουμε εδώ και τόσα χρόνια και είναι αναγκαίο για την ανάπτυξη του νησιού και για τις καινούργιες υποδομές που δημιουργούνται».

Μάλιστα, κατά την επικοινωνία που είχε με τα στελέχη στα κεντρικά, ζήτησε και τα αντισταθμιστικά οφέλη τα οποία, ως γνωστόν, έχει υποσχεθεί η ΔΕΗ.


 http://energypress.gr/news/reuma/Mesa-ston-Aygoysto-xekina-h-kataskeyh-toy-ergostasioy-ths-DEH-sth-Rodo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News