Dei Energy News

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Στα ΚΕΠ η αίτηση για ένταξη στο μητρώο ευάλωτων πελατών της ΔΕΗ

Τη δυνατότητα που έχουν οι πολίτες να υποβάλουν στα ΚΕΠ τις αιτήσεις για την ένταξή τους στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο και στο Μητρώο των Ευάλωτων Πελατών της ΔΕΗ υπενθυμίζει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Όπως επισημαίνει το υπουργείο, «τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών αυξάνουν την ταχύτητα διεκπεραίωσης αιτημάτων και προσφέρουν διαρκώς νέες υπηρεσίες στους πολίτες και στις επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, η υποβολή αίτησης για ένταξη στο,,
Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο και στο Μητρώο των Ευάλωτων Πελατών της ΔΕΗ διεκπεραιώνεται από τις αρχές Μαΐου και μέσω των ΚΕΠ, με Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ασημάκης Παπαγεωργίου.
Η online σύνδεση των ΚΕΠ με φορείς του Δημοσίου δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες και επιχειρήσεις να έχουν μια σειρά από βασικές υπηρεσίες με μία μόνο αίτηση, με μία μόνο επίσκεψη, άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία. Η εξυπηρέτηση των πολιτών γίνεται για περισσότερες ακόμα υπηρεσίες, πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά, όπως αποδεικνύεται και από τα στατιστικά στοιχεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News