Dei Energy News

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκινούν οι εργασίες για το νέο εργοστάσιο της ΔΕΗ!

Ξεκινούν οι εργασίες για το νέο εργοστάσιο της ΔΕΗ!
Με εντατικούς ρυθμούς ξεκινούν οι εργασίες του έργου της κατασκευής του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο, όπως διαβεβαίωσε, χθες, τα αρμόδια στελέχη της Δημοτικής Αρχής Ρόδου, ο υπεύθυνος της κατασκευαστικής Εταιρίας, με τον οποίο και συναντήθηκαν.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωσή του Δήμου, πραγματοποιήθηκε, χθες, ενημερωτική συνάντηση με θέμα την ανέγερση του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο, στην.. οποία μετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων και Υποδομών κ. Δώρος Κωνσταντίνου και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Πόκκιας, καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Γιώργος Σαρικάς.

Οι αρμόδιοι της Δημοτικής Αρχής, συναντήθηκαν με τον υπεύθυνο του εργοταξίου της κατασκευαστικής εταιρείας ΤΕΡΝΑ, κ. Γρηγόρη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος τους ενημέρωσε για την έναρξη,  με εντατικούς ρυθμούς, του έργου.

Κατά τη συνάντηση,  οι δύο πλευρές συμφώνησαν σχετικά με τα θέματα που άπτονται της συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο και την Κατασκευαστική Εταιρεία για την υλοποίηση ενός από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα έργα του νησιού.


Πηγή : http://www.rodiaki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News