Dei Energy News

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

«Εγκάθετος του Σαμαρά και λουστράκος της εξουσίας»




Σφοδρή επίθεση κατά του ιδρυτή του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, εξαπέλυσε από το «Αλ Τσαντίρι», ο Λάκης Λαζόπουλος, με αφορμή συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Λάκης ΛαζόπουλοςΟ γνωστός ηθοποιός παίζοντας το video από την τηλεοπτική εμφάνιση του Σταύρου Θεοδωράκη σε εκπομπή του Star, θέλησε να τονίσει ότι ο ιδρυτής του Ποταμιού κάνει περισσότερη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ παρά στην κυβέρνηση, ενώ καυτηρίασε και το θέμα της αύξησης των μισθών, αλλά και την φράση που έλεγε
«ένας άνθρωπος που είναι δέκα χρόνια στην τηλεόραση δεν μπορεί να λέει ψέματα». 
Παράλληλα, ο Λάκης Λαζόπουλος, έκανε λόγο για την υπερπροβολή που απολαμβάνει ο Σταύρος Θεοδωράκης από τα παραδοσιακά media, ενώ τόνισε ότι πρόκειται για «ύπουλο ρόλο», χαρακτηρίζοντάς τον ως «όργανο του Σαμαρά» και «λουστράκο της εξουσίας» υπογραμμίζοντας ότι ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί τον επικεφαλής του «Ποταμιού», για να «μαζέψει» το Κέντρο. 
«Είναι κρίμα που ο Ντοστογιέφσκι δεν σε είχε γνωρίσει πριν γράψει τον Ηλίθιο», σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός, με αφορμή τις δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη για την επαναφορά του κατώτατου μισθού, δείχνοντας παράλληλα παρόμοιες δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και υπογραμμίζοντας ότι «στην ίδια γραμμή είναι. Στο ίδιο υπόγειο Μαξίμου διδάσκονται».
Ο Λάκης Λαζόπουλος, σχολιάζοντας τις απόψεις του ιδρυτή του Ποταμιού για τους μισθούς, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «εσύ έχεις, εγώ έχω. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που τα σακίδιά τους είναι άδεια. Δεν τους τα γεμίζει κανείς. Τα γεμάτα σακίδια λοιπόν να σταματήσουν να μιλάνε για τα άδεια σακίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News