Dei Energy News

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ: ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ

Έχουν περάσει 41 χρόνια «μεταπολίτευσης», από την
επέτειο του Πολυτεχνείου, την οποία τιμούμε, θυμίζοντάς μας σε όλους μας ότι το ακηδεμόνευτο φοιτητικό κίνημα με τη στάση του επανέφερε τη Δημοκρατία στη χώρα μας.
Σήμερα, η Ελλάδα στενάζει κάτω από τη μπότα της «νέας χούντας», με κοινοβουλευτικό μανδύα αυτή τη φορά, που εκτελεί με τον επαγγελματισμό ενός πληρωμένου δολοφόνου συνολικά την ελληνική κοινωνία, παραδίδοντας τη χώρα στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων, προκαλώντας ανθρωπιστική κρίση.
Η καταπάτηση των εργασιακών και ασφαλιστικών
δικαιωμάτων και η κατάργηση κάθε έννοιας δικαίου, έχουν ως αποτέλεσμα την πλήρη κοινωνική εξαθλίωση, στόχοι πλέον των νέων «δικτατόρων» (δανειστών μας) και των εγχώριων υπηρετών τους.
Έχοντας ως παρακαταθήκη την αγωνιστικότητα, τη μαχητικότητα και το ακηδεμόνευτο πνεύμα της εποχής εκείνης, θα μπορέσουμε ως Συνδικαλιστικό κίνημα να αναχαιτίσουμε την νέα μνημονιακή λαίλαπα που αναμένει τη χειμάζουσα ελληνική κοινωνία.
Οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν ένα καλύτερο μέλλον όταν οργανωθούν και παλέψουν ενάντια στις πηγές της δυστυχίας τους, χωρίς κυβερνητικούς σωτήρες θα οικοδομήσουν το μέλλον που τους ανήκει.
Αναπολώντας το παρελθόν οραματιζόμαστε το μέλλον.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ –ΚΗΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News