Dei Energy News

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Σύστημα υγείας Ελευθέρας από τον ΠΣΥΠ ΔΕΗ


Σε ένα νέα καινοτόμο προϊόν προχώρησε σε μια δύσκολη εποχή για την κοινωνία και τους πολίτες ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΗ  Σύμφωνα με την ενημερωτική επιστολή που απέστειλε στα μέλη, το νέο προϊόν αναφέρεται στον τομέα της παροχής υγείας. Κάτι το οποίο σήμερα είναι ανύπαρκτο απ΄την πολιτεία ως παροχή.  
Το πρόγραμμα καλείτε "Σύστημα υγείας Ελευθέρας" και σύμφωνα πάντα με την ενημερωτική επιστολή, απευθύνεταιστα μέλη του ΠΣΥΠ και τις οικογένειες τους (μέχρι 10 άτομα), θα παρέχει κάρτα υγείας ειδικών προνομίων και παροχών, συνεργάζεται με ένα Πανελλαδικό Δίκτυο 2700 Γιατρών όλων των Ειδικοτήτων κι ένα καταξιωμένο Οδοντιατρικό Δίκτυο, ο ασφαλισμένος θα μπορεί να έχει μοναδικά προνόμια και παροχές στα μεγαλύτερα Ιδιωτικά Νοσοκομεία & Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας, το δε κόστος συμμετοχής του κάθε μέλους στο Σύστημα Υγείας Συνεταιρισμού ΔΕΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ  θα είναι 4 € το μήνα και θα χρεώνεται κάθε μήνα στη δόση του λογαριασμού του κάθε μέλους. Αν επιθυμηθεί η εντάξει στο Σύστημα της οικογένειάς έως 10 μέλη, τότε η χρέωση θα αυξηθεί κατά 2 € το μήνα, δηλαδή 4+2= 6 € το μήνα.  
Το πρόγραμμα είναι προαιρετικό και λειτουργεί συμπληρωματικά με την Δημόσια κύρια Ασφάλιση που έχει ο
καθένας,  διαθέτει 24ωρη Γραμμή Υγείας, 801-11-22277 (από σταθερό αστική χρέωση), 210-41-30077 (από κινητό) η οποία προσφέρει ιατρικές συμβουλές αλλά και κατευθύνσεις για την σωστή κι αποδοτική χρήση της κάρτας σας.
Όπως διαβάσαμε στην ενημερωτική επιστολή ο ΠΣΥΠ για την καλύτερη λειτουργία του προγράμματος και την εξυπηρέτηση των μελών του προγράμματος υγείας θα δημιουργήσει δικές του εγκαταστάσεις -ιατρεία σε Αθήνα -Μεγαλόπολη- Πτολεμαΐδα & Κοζάνη.
Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΠΣΥΠ  http://www.psypdeh.gr/ygeia/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News