Dei Energy News

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ENΩΣΗ: ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ



 Συναδέλφισσες –οι:
Δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους!!!  η πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Προσωπικού ΔΕΗ με την σύναψη συμφωνίας με ιδιωτική εταιρεία  που δραστηριοποιείται στην υγεία.

Όσο και να θέλουμε να είμαστε επιεικείς με αυτή την πρωτοβουλία του Δ.Σ του Συνεταιρισμού δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε γιατί, με έγραφα μας, με ανακοινώσεις, με συναντήσεις, με καταλήψεις αλλά και με ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ, όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά  και τώρα  συνεχίζουμε να παλεύουμε για την πλήρη επάνδρωση των ΠΕΚΑ   και όχι  για την διάλυσή τους.

Ως εργαζόμενοι στην Μεγαλύτερη Επιχείρηση της Χώρας την
ΔΕΗ Α.Ε,  καταβάλλουμε τις ιατροφαρμακευτικές μας εισφορές  και απαιτούμε, την πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και την στελέχωσή των ιατρείων με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε, να συμβάλουμε με την σιωπή μας  στο ξήλωμα της Δημόσιας Υγείας και πολύ περισσότερο  ως Δούρειοι  Ίπποι,  να μπάσουμε από  την πίσω πόρτα ιδιωτικά κέντρα και ιδιωτικές κλινικές απαξιώνοντας τα Ασφαλιστικά μας Ταμεία.

Οι δήθεν δωρεάν παροχές που εξαγγέλλουν ενδεχομένως κάτι άλλο να εξυπηρετούν  και ΟΧΙ την υγεία των συναδέλφων.



Συναδέλφισσες –οι:

Το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ «Η  ΕΝΩΣΗ»  ξεκάθαρα είναι  ΥΠΕΡ της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ και ΑΠΑΙΤΕΙ  ΤΗΝ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ  ΤΩΝ ΠΕΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ.

Εφιστούμε σε όλους τους συναδέλφους την προσοχή τους, ώστε να μην ενδώσουν στην καλοστημένη παγίδα και να ΑΡΝΗΘΟΥΝ με αίτησή τους στις δήθεν «καλόπιστες» δωρεάν παροχές.

Απαιτούμαι και από τα υπόλοιπα Σωματεία του Λεκανοπεδίου, αλλά και όλης της χώρας, την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, καθώς και τα Σωματεία των Συνταξιούχων  να πάρουν ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ για να δούμε επιτέλους, ποιοι και  πότε λέγαμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ,

                          ΤΟΤΕ  ή  ΤΩΡΑ!


Γραφείο Τύπου
                                                                                   ΕΝΩΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News