Dei Energy News

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Υλικά της ΔΕΗ σε μάντρα ανακύκλωσης στην Εύβοια

Υλικά της ΔΕΗ σε μάντρα ανακύκλωσης στην Εύβοια

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ κατέσχεσαν δύο ακροδέκτες μετασχηματιστών, 100 μέτρα εναέριων καλωδίων χαλκού, 80 μέτρα υπόγειων καλωδίων και δυο επιτείχιους πίνακες καλωδίων

«Πάρτι» παρανομίας γινόταν σε μια επιχείρηση ανακύκλωσης και εμπορίας παλαιών μετάλλων στην περιοχή Δροσιά της Εύβοιας, με αποκορύφωμα την αποθήκευση δεκάδων υλικών που είχαν ξηλωθεί από το δίκτυο της Δ.Ε.Η. και η αξία τους ξεπερνούσε τα 10.000 ευρώ.

Οι άνδρες της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν έρευνες στη μάντρα, κατέσχεσαν δύο ακροδέκτες μετασχηματιστών, 100 μέτρα εναέριων καλωδίων χαλκού, 80 μέτρα υπόγειων καλωδίων και δυο επιτείχιους πίνακες καλωδίων, που ο ιδιοκτήτης της είχε αγοράσει από άγνωστους προς το παρόν «κυνηγούς» χαλκού. Όλα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπαλλήλους της .Δ.Ε.Η.

Ο ιδιοκτήτης απουσίαζε και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου καθώς κατηγορείται για κλεπταποδοχή, αλλά σε βάρος του βεβαιώθηκαν και τρεις παραβάσεις για μη έκδοση φορολογικών στοιχείων και επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα από την Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας. Συνελήφθη, όμως, η 32χρονη προσωρινά υπεύθυνη της επιχείρησης που και αυτή κατηγορείται αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News