Dei Energy News

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Π.Καμμένος: Ναι στο μειωμένο ειδικό τιμολόγιο της ΔΕΗ για τη Δ. Μακεδονία

Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε την κυβέρνηση για "ξεπούλημα" της ΔΕΗ. 
Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απηύθυνε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης. 
Ναι στο μειωμένο ειδικό τιμολόγιο της ΔΕΗ για τη Δ. Μακεδονία από τον Πάνο Καμμένο. Η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών των ΑΝΕΛ, στο Κοβεντάρειο την Κοζάνη και μεγάλο μέρος της ομιλίας του. Δείτε τα σχετικά βίντεο του kozan.gr...


Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απηύθυνε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.Τόνισε πως "είναι η ίδια η κυβέρνηση και είναι η ίδια η συμμορία του κολλεγίου, που τον Μάιο του 2012 απείλησαν τον ελληνικό λαό ότι δεν θα πληρωθούν..
μισθοί και συντάξεις αν δεν ψηφιστούν οι ίδιοι". 
Για τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού περί μείωσης της φορολογίας απάντησε πως ο ίδιος ήταν πρωθυπουργός όταν ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2015, ο οποίος δεν περιλαμβάνει μείωση του ΕΝΦΙΑ, ούτε της φορολογίας εισοδήματος. 
Αντιθέτως, ο κ. Καμμένος είπε ότι προβλέπει βαριά φορολογία και δύο Μνημόνια με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ, αντιστοίχως. Κάλεσε όλους τους Έλληνες, ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσουν, να ακούσουν τους ΑΝΕΛ, διότι τους λένε αλήθειες που έχουν αποδειχθεί στην πράξη και όχι σαν αυτές στα προεκλογικά βίντεο του πρωθυπουργού.
 Είπε ότι "οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι όχι για να παραδώσουμε την Ελλάδα, αλλά για να την προστατέψουμε" και ζήτησε να προστατευθούν τώρα η πρώτη κατοικία και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις από πλειστηριασμούς και να σταματήσει η εξαθλίωση της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News