Dei Energy News

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Παρέστησαν τους Υπαλλήλους της ΔΕΗ και Εισέβαλαν σε Σπίτι Ηλικιωμένης στα Ίσθμια


Με το πρόσχημα ότι ήθελαν να ελέγξουν το μετρητή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος βρήκαν την ευκαιρία να τρυπώσουν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στα Ίσθμια Κορινθίας δυο άγνωστοι που παρίσταναν τους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η.. Κι όταν η ανυποψίαστη γριούλα δεν πρόσεχε, την... ξάφρισαν!
Χωρίς να τους αντιληφθεί, έκρυψαν μέσα σε ένα βαλιτσάκι που είχαν μαζί τους την τσάντα της που περιείχε 400 ευρώ και διάφορα έγγραφα και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Όταν η 84χρονη γυναίκα κατάλαβε πως οι οικονομίες της είχαν κάνει «φτερά», ειδοποίησε την Αστυνομία και κλήθηκε να δει φωτογραφίες σεσημασμένων, από τις οποίες αναγνώρισε τον έναν δράστη. Πρόκειται για έναν 44χρονο ο οποίος έχει χτυπήσει ξανά στην περιοχή και αναζητείται.

Με τον ίδιο τρόπο έπεσε θύμα κλοπής και άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή Κωνωπίνα του Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας. Οι δράστες ήταν τρεις τσιγγάνοι, δυο άνδρες και μια γυναίκα, οι οποίοι της χτύπησαν την πόρτα με κάποιο πρόσχημα και, ενώ η γυναίκα την απασχολούσε, οι συνεργοί της βρήκαν την ευκαιρία να τρυπώσουν στο εσωτερικό του σπιτιού και να αρπάξουν το κομπόδεμά της ύψους 1.000 ευρώ! Αμέσως μετά εξαφανίστηκαν και η ηλικιωμένη ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Κατούνας που ερευνά για να τους εντοπίσει. 


www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News